Ofiste Büyük Beden Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Ofiste Büyük Beden Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Her kadın hayatımda en az bir kez "Hiçbir şey giymem" sözünü söyler. Ancak bu büyük beden kadının ifadesi, "Beni hiçbir şey hak etmiyor" ifadesini ekliyor. Son yıllarda Japonya'da büyük beden giyen kadınların kıyafet seçme lüksü arttı. Bu durum, her yıl artan büyük beden tekstil çeşitleri ile "normal" seviyelere bile ulaşmıştır. Büyük beden giyim denilince aklınıza fahiş fiyatlar gelmesine gerek yok ürünleri ile şık ve özel tasarım büyük beden ürünleri çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Bu yazımızda ofiste büyük beden elbise seçimi nasıl olmalı? Konusunu ele alacağız.

Büyük beden güzelliğini kaybetmez aksine eşsiz bir vücuda sahip olduğunun kanıtıdır. Unutmayın "her beden güzeldir". Tüm vücutlar doğal olarak güzeldir, ancak büyük beden ve moda söz konusu olduğunda işler biraz zor olabilir. Kıyafet seçerken dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır.

Büyük Beden Ofis Şıklığı

Büyük beden ofis şıklığı kıyafetleri seçmek günümüzde eskisinden çok daha kolay. Ancak ofis kombinleri oluştururken akılda tutulması gereken bazı püf noktaları vardır. Büyük bir ofis kombinasyonunu bir araya getirirken her zaman bu noktalara  dikkat etmelisiniz. Bu sayede çok şık, çekici ve göz alıcı kombinler oluşturmanın kolay olduğunu göreceksiniz.

Büyük beden ofis şıklığı için  ilk akla gelen siyah renk olabilir. Büyük beden  kadınların dolaplarında genellikle siyahlar bulunur. Ama yıkmanız gereken ilk tabu siyahtır! Siyahın senden daha zayıf görünmesi, dolabındaki tüm kıyafetlerin siyah olduğu anlamına gelmez. Ofis şıklığı için siyah yerine lacivert ve koyu kahve tonlarını tercih edebilirsiniz. Eğer koyu renk bir alt giyiyorsanız biraz daha renkli Luokk ürünlerinden biriyle tamamlayabilirsiniz.

Ciddiyet ve formalite gerektiren  bir iş ortamınız varsa. Toplantılar siyah, beyaz, krom ve tonların her ofis kombinasyonuna uygun olduğunu bilmelisiniz. Elbette bu, kendinizi yalnızca bu renk parçalarıyla sınırlamanız gerektiği anlamına gelmez. Bu tonlar tek başına kullanıldığında birleştiğinde boğulmaya neden olabilir. Sıcak renklerin orta düzeyde kullanımı, beyaz ve siyah gibi hafif, enerjik renklere hareket katar. Bu noktada  risksiz alternatif renklerin ana renk olarak seçilmesi ve  detaylarda sıcak renklerin kullanılması ofis kombinasyonunu hareketlendirmek için önemlidir.

Ayrıca en şık ve tarz kadın büyük beden ceket, abiye elbise ve bluz modellerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Ofiste Büyük Beden Kıyafet Seçimi

Profesyonel iş hayatındaki giyim tarzımız kurumsal dünya ile uyumlu olmalıdır. Bu günlerde seçim yapabileceğiniz birçok büyük beden elbise var, ancak tüm kombinler işiniz için kullanışlı değil. Siyah, lacivert ve gri tonları ofis şıklığının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu koyu tonlar fazlalığımızı kamufle eder, bu yüzden onları sıklıkla seçebiliriz. Parlak renkler bu yaz çok popüler ama bu renkleri aksesuar ve aksesuarlarla birleştirmek mantıklı. Kalçası fazla olan kadınlar için uzun ceketler önerilir. Ofiste büyük beden kıyafet seçimi kombinini yakalarken fazlalıkları kamufle edebilirsiniz. Bol pantolonlar özellikle yaz aylarında sıklıkla tercih edilmektedir. Ofisinizin şıklığını yansıtmak için geniş paça pantolon ve şifon bir gömleği rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Koyu renk bir ceket ve pantolondan oluşan bir takım elbise ile giyeceğiniz renkli, hafif kesimli bir gömlek ile harika gidiyor. Elbise ofis şıklığının kurtarıcısıdır. Elbise seçerken diz boyu, kolsuz veya kısa kollu bir elbiseyi ne çok bol ne de çok dar olan küçük bir ceketle kombinleyebilirsiniz. Bir eşarp ile yedeklemek size çok daha modern bir görünüm kazandırır. Böylelikle Ofiste büyük beden kıyafet seçimi konusunda sizlere gerekli olan bilgileri verdik.

Ofiste Giyilecek Büyük Beden Kıyafetler Neler?

Büyük beden ofis şıklığı kıyafetleri seçmek günümüzde eskiye göre çok daha kolay. Ancak ofis kombinleri oluştururken akılda tutulması gereken bazı püf noktaları vardır. Büyük bir ofis kombinasyonunu bir araya getirirken her zaman bu noktalara  dikkat etmelisiniz. Bu sayede çok şık, çekici ve göz alıcı kombinler oluşturmanın kolay olduğunu göreceksiniz. Ofiste giyilecek büyük beden kıyafetler neler? konusuna birkaç kombin ile cevap vereceğiz.

Hafif Kumaşlar ile Zarif Kombinler Yapın

Büyük beden ofisinizi şık hale getirmek istiyorsanız kumaş seçimi de oldukça önemlidir. Kalın ve hacimli kumaşlardan kaçının. Krep, ipek ve şifon gibi dökümlü kumaşlar çok şık bir kombin yapılmasına olanak sağlıyor. Luokk ürünlerinden tarzınıza uygun kumaştan bir ürün seçerek göz alıcı bir ofis kombinasyonu oluşturabilirsiniz. Ancak jakarlı, saten veya likralı kumaşlara asla yaklaşmayın.

Çizgi ve Desen Kullanmaktan Çekinmeyin

Ofiste giyilecek büyük beden kıyafetler neler konusuna çizgi ve desen kullanmaktan çekinmeyin konusuyla devam edeceğiz. Büyük beden ofis şıklığını yakalarken büyük beden kıyafetler giydiğiniz için çizgiye karşı önyargılı olmayın. Hem dikey hem de yatay şeritler kullanabilirsiniz. Ancak, ufuk çizgisinin çok ince olduğuna dikkat edilmelidir. Çapraz çizgili giysiler de sizin için iyi bir seçenek.

Ofis kombinasyonları için kalıbı atlamanız gerekmez. Sadece çok karmaşık ve çok parlak renklerden oluşan gösterişli desenleri seçmeyin. Rustik ve küçük desenli Luokk parçalar ile kombinler oluşturabilirsiniz. Tepeden tırnağa desenler ve şeritler giymek yerine bu desenleri tek parça halinde kullanmanız önerilir. O zaman çok güzel bir denge bulabilirsiniz.

Orantılı Kesimleri Olan Kıyafetleri Tercih Edin

Büyük beden ofis şıklığının dar kesimi uzun zamandır raflardan kaldırılıyor ve bol, salaş kesimler günümüzün kadın giyim modasının çoğunu taşıyor. Konfor alanını genişleten bu kombin, büyük beden giyen kadınları çok mutlu ediyor. Büyük beden giysiler giyiyorsanız,  orantılı kesim giysiler tercih ettiğinizden emin olun. Kombinlerinizde vücudunuzu sıkıca saracak kadar sıkı ya da kafa karışıklığına neden olacak kadar gevşek parçalardan uzak durmalı, aradaki kesimleri tercih etmelisiniz.

Ofis Kombininde Tulum Şıklığını Yakalayın

Büyük bedenlerde ofis şıklığı kombinleri oluştururken her sabah kombin hakkında uzun ve ciddi düşünecek hevesiniz ve vaktiniz olmayabilir. Oversize tulumlar tam da bu gibi durumlarda  imdadınıza yetişecektir. Her şeyin bir olduğu gerçeği, kombinasyonun avantajıdır. Bu sizi birleştirme zahmetinden kurtarır. Bu nedenle iş tulumları ofis giyimi denilince tercih edilebilecek en ideal ürünlerden biridir.  Özellikle şık bir tulum modeli ofis için ideal seçeneklerden biridir. Koyu renkli Luokk marka büyük beden tulumlar, yorulmadan ofis giyimi için mükemmel bir alternatiftir.

Ofis Şıklığının Vazgeçilmezi Etek ve Elbiseler

Büyük beden ofis stili denilince akla ilk gelen büyük beden etek ve elbisedir. Özellikle Luokk modeli için bluz ve gömlek orta etek kombinasyonu ofis şıklığı için birebir. Hemen hemen her dış giyimi midi etekle kombinleyerek de güzel görünebilirsiniz. Ayrıca kalem etekler birçok iş yeri için  ideal bir seçimdir. Kalem etekler size oldukça zarif bir görünüm kazandırır ve ofis kıyafetinizde şıklığı yakalamanıza olanak tanır. Elbiseler de büyük beden kıyafet giyen kadınlar için en ideal ofis giyimlerinden biridir. Zarif ve ideal bir ofis stili  için elbise bir ceket ile tamamlanabilir. Bu sayede ofis kombininize oldukça sofistike ve zarif bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bu maaklemizde ofiste büyük beden elbise seçimi nasıl olmalı? Konusunu ele aldık. Umarız sizler için faydalı bir büyük beden çalışma olmuştur.

Etiketler: buyukbeden,elbise,tunik,tshirt,bluz
Ağustos 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR